Dam tot Damloop 2020 update, nr 6 d.d. 30 juni 2020 —> ik ga ermee stoppen!

Beste mensen,

In mijn vorige nieuwsbrief van 12 mei geef ik nog aan dat ik mij zonder tegenbericht in maart 2021 weer zal melden voor de editie van september 2021.

Mijn plannen zijn inmiddels gewijzigd. Ik ga per 1 september a.s. met vervroegd pensioen en zal dus ook stoppen met het organiseren van de Dam tot Damloop. 

Met pijn in mijn hart, maar aan alles komt een eind en dus ook aan een periode met 16 prachtige edities vanaf 2004 waaraan vanuit KLM in totaal 5.782 verschillende personen hebben meegedaan. Rene de Block, Mike Crandel, Dave Fredriksz, Martin de Goede, Astrid en Michael Goevaers, Ted Henneman, Jan Kees Holst, Arthur Koekkoek, Guus van der Linde, Rene Overhaart, Tako Tonsbeek en Jan Wortel liepen zelfs alle edities mee. Zie de volledige lijst bij “Beeld” op onze site www.klmdamloop.nl .

Bekijk de compilatie die deze periode mooi weergeeft.

Bij een afscheid hoort natuurlijk een passend kado . In 16 jaar tijd heb ik namens de lopers voor in totaal € 212.000 aan vele goede doelen overgemaakt met o.a. een paar keer Make A Wish en Wings of Support. Ook had ik al een toezegging gedaan aan KLM collega Jos Leijen om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar de taaislijmziekte, de nare ziekte waar zijn dochter Lotte aan lijdt. Zie het aangrijpende verhaal in de bijlage.

Het zou toch echt fantastisch zijn als we met zijn allen tenminste € 8.000 op kunnen halen om het totaalbedrag vanuit de Damloop populatie op € 220.000 te laten uitkomen. Deel deze email met je teamleden als je altijd teamcaptain was, met je collega’s, je familieleden, je (social media) vrienden, maakt niet uit wie, alles voor het goede doel! Gebruik onderstaande link om geld over te maken. Je kunt zelf bepalen welk bedrag je wilt doneren.

Als het, om wat voor een reden dan ook, niet lukt, graag je donatie overmaken op NL32INGB0007751975 t.n.v. KA Hesseling, de rekening die 16 jaar voor de Damloop gebruikt, is of de link https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=3AIc7ddBPacNdg551jWF6NZC9w1TnJE9 kopieëren in je browser.

Tot slot, ik heb het organiseren ieder jaar, samen met Marjolein, mijn vrouw, met veel plezier gedaan. Met een goed gevoel zal ik gaan genieten van mijn pre pensioen en weet zeker dat er weer nieuwe leuke zaken op mijn pad zullen komen. Hopelijk ben ik er volgend jaar weer als deelnemer bij want ik wil wel de 25 Dam tot Dam lopen als deelnemer volmaken, nog 3 te gaan!

Ik zou het leuk vinden om als reactie op deze email antwoord te krijgen op de vraag: “wat zijn jouw herinneringen aan de Damloop met KLM?”. Misschien ga ik die nog wel eens gebruiken in een fotoboek over deze periode.

Ik zal in de loop van augustus nog met een laatste nieuwsbrief komen om het totaalbedrag bekend te maken.

Groeten,

Koen

Posted in KLM Dam Nieuws | Comments Off on Dam tot Damloop 2020 update, nr 6 d.d. 30 juni 2020 —> ik ga ermee stoppen!

Dam tot Damloop 2020 update, nr 5 d.d. 12 mei 2020 -> Dam tot Damloop definitief geannuleerd

Beste mensen,

Tot mijn grote spijt moet ik jullie laten weten dat Le Champion, in overleg met de autoriteiten, heeft besloten het Damloop weekend te annuleren vanwege de coronacrisis. Gezien de berichtgeving van de laatste weken een besluit wat te verwachten was. Voor KLM zou het de 17e editie geweest zijn voor de hardlopers en de 2e voor de wandelaars.

Noteer vast 18 en 19 september 2021 in je agenda, want dan staat het eerstvolgende Damloop weekend gepland. KLM zal daar zeker weer van de partij zijn!

KLM’ers kunnen tot en met 31 mei via de site www.klmdamloop.nl nog wel inschrijven voor het populaire trainingsprogramma van Kees van Vaneveld. Op de site staat alle relevante informatie m.b.t. dit programma dat vanzelfsprekend gegeven zal worden in aangepaste vorm om daarmee te blijven voldoen aan de corona regelgeving.

Zonder tegenbericht zal ik mij in maart 2021 weer melden voor de editie van september 2021.

Met vriendelijke groet,

Koen

Posted in KLM Dam Nieuws | Comments Off on Dam tot Damloop 2020 update, nr 5 d.d. 12 mei 2020 -> Dam tot Damloop definitief geannuleerd

Dam tot Damloop 2020 update, nr 4 d.d. 7 mei 2020 -> INSCHRIJVING UITGESTELD

Beste mensen,

In overleg met de Dam tot Damloop organisatie is besloten om de inschrijving uit te stellen. Begin volgende week wordt meer duidelijk.

Met vriendelijke groet,

Koen

Posted in KLM Dam Nieuws | Comments Off on Dam tot Damloop 2020 update, nr 4 d.d. 7 mei 2020 -> INSCHRIJVING UITGESTELD

Dam tot Damloop 2020 update, nr 3 d.d. 5 mei 2020 —> inschrijving gaat open ondanks onzekerheid i.v.m. corona crisis

 

Beste mensen,

Ondanks de onzekerheid vanwege de corona crisis is toch besloten om de inschrijving voor de Damloop op 19 september (wandelen) en 20 september (hardlopen) vanaf a.s. donderdag door te laten gaan. De kans is nog steeds levensgroot dat ook evenementen na 1 september niet mogen doorgaan, maar vooralsnog is dit niet zeker.

Omdat KLM een contract heeft van 5 jaar met de organisatie van de Damloop, en we hier niet onderuit kunnen, is er voor KLM geen financieel voordeel te behalen als we nu al zouden besluiten om dit jaar over te slaan. Bovendien is het vanuit gezondheid van de medewerker gezien, misschien wel juist goed om in deze tijd van thuis zitten c.q. thuiswerken mensen te stimuleren om zoveel mogelijk in training te blijven of om te gaan trainen met als doel om in september mee te doen aan de Damloop!

Als uiteindelijk toch besloten wordt dat de Damloop niet door kan gaan vanwege corona, zal iedereen zijn inschrijfgeld minus eventuele vrijwillige bijdrage voor het goede doel van dit jaar, War Child, teruggestort krijgen.

Als je inschrijft krijg je het startbewijs voor het hardlopen of wandelen en het nieuwe shirt voor de editie van dit jaar. Natuurlijk gaan we ook weer proberen om de voorzieningen na afloop in het KLM paviljoen aan te bieden, maar dat kan in deze fase, vanwege de 1 1/2 meter regel, niet gegarandeerd worden. Ook de tas met inhoud zal niet van hetzelfde niveau zijn als voorgaande jaren, maar ik ga zeker mijn best doen om er toch wat moois in te krijgen.

Als je eenmaal hebt ingeschreven, zal er geen restitutie of gedeeltelijke restitutie plaatsvinden als de Damloop met KLM, in welke vorm dan ook, toch doorgaat. Teamcaptains en groepsleiders, laat dit de personen die jullie inschrijven van te voren goed weten!

Voor het hardlopen kunnen teams met minimaal 6 personen vanaf donderdag 7 mei 19.00 uur inschrijven. Individuele lopers of groepen (2 t/m 5 lopers)  kunnen vanaf 20.00 inschrijven. Het inschrijven voor het wandelen kan vanaf vrijdag 8 mei 8.30 uur.

Ook bieden we dit jaar, voor de hardlopers, weer het populaire trainingsprogramma van Kees van Vaneveld aan.

Voor meer informatie en het inschrijven ga naar onze website www.klmdamloop.nl .

Dit jaar is War Child het goede doel. Bij inschrijving kan je op vrijwillige basis doneren voor deze geweldige organisatie.

Reacties op deze email en/of vragen in het algemeen richten aan mij via koen.hesseling@gmail.com en dus NIET naar mijn KLM emailadres.

Kom ook in beweging en meld je aan voor het Damloop weekend in september.


Met vriendelijke groet,

Koen

Posted in KLM Dam Nieuws | Comments Off on Dam tot Damloop 2020 update, nr 3 d.d. 5 mei 2020 —> inschrijving gaat open ondanks onzekerheid i.v.m. corona crisis

Dam tot Damloop 2020 update, nr 2 d.d. 16 maart 2020 —> uitstel inschrijving i.v.m. coronacrisis

Beste mensen,

Vanwege de corona crisis is in overleg met KLM management besloten de voor deze week geplande inschrijving uit te stellen.

Voor het hardlopen staat de inschrijving nu gepland op donderdag 7 mei om 20.00 uur. Teams van minimaal 6 personen kunnen zich vanaf 19.00 aanmelden. Inschrijven voor het wandelen kan nu vanaf vrijdag 8 mei 13.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Koen

Posted in KLM Dam Nieuws | Comments Off on Dam tot Damloop 2020 update, nr 2 d.d. 16 maart 2020 —> uitstel inschrijving i.v.m. coronacrisis

Dam tot Damloop 2020 update, nr 1 d.d. 2 maart 2020 —> naast 16,1 km hardlopen opnieuw wandelen tijdens Damloop weekend in september

Beste mensen,

Na het succes van vorig jaar, bieden we ook dit jaar weer het wandelen aan op de zaterdag tijdens het Damloop weekend van 19 en 20 september. Opnieuw over 4 afstanden van 10, 20, 27 en 42 kilometer.

Voor het hardlopen start de inschrijving op donderdag 19 maart om 20.00 uur. Teams van minimaal 6 personen kunnen zich vanaf 19.00 al aanmelden. Het inschrijven voor het wandelen kan vanaf vrijdag 20 maart 13.00 uur.

Wil je je samen met collega’s voorbereiden op het Dam tot Damloop wandelen? KLM biedt wekelijks op maandag (Hoofdkantoor) en dinsdag (Schiphol Oost) een ‘Power Walk’ training aan om 12.00. Als KLM’er kun je kosteloos deelnemen aan deze trainingen. Ga naar www.myhealthklm.com voor meer informatie en om je aan te melden. Zoek op “power walking”.

Ook bieden we dit jaar, voor de hardlopers, weer het populaire trainingsprogramma van Kees van Vaneveld aan.

Voor meer informatie en het inschrijven ga naar onze website www.klmdamloop.nl .

Nu weet ik dat jullie al jarenlang deze mailing ontvangen en zeer waarschijnlijk weer gaan inschrijven voor de 16,1 kilometer. Toch wil ik jullie vragen om deze informatie met je naaste collega’s te delen en te proberen ze over de streep te trekken om mee te gaan doen aan het hardlopen en/of het wandelen in september.

Dit jaar is War Child het goede doel. Bij inschrijving kan je op vrijwillige basis doneren voor deze geweldige organisatie.

Reacties op deze email en/of vragen in het algemeen richten aan mij via koen.hesseling@gmail.com en dus NIET naar mijn KLM emailadres.

Kom ook in beweging en meld je aan voor het Damloop weekend in september.


Met vriendelijke groet,

Koen

Posted in KLM Dam Nieuws | Comments Off on Dam tot Damloop 2020 update, nr 1 d.d. 2 maart 2020 —> naast 16,1 km hardlopen opnieuw wandelen tijdens Damloop weekend in september