Inschrijven wandelen

In overleg met de Dam tot Damloop organisatie is besloten om de inschrijving uit te stellen. Begin volgende week wordt meer duidelijk.

Inschrijving voor het wandelen zal vanaf vrijdag 8 mei mogelijk zijn vanaf 8.30 uur.

Inschrijven kan voor 4 verschillende afstanden te weten 10 km (ronde in Zaandam), 20, 27 en 42 km (van de Dam in Amsterdam naar Zaandam). Het inschrijfgeld bedraagt € 20 per KLM’er en € 22 voor iedere niet KLM’er. Per iedere 2 KLM’er, mag je 1 niet KLM’er inschrijven. Ook KLM gepensioneerde medewerkers mogen inschrijven.

Wandelaars die via deze site inschrijven, krijgen net als de hardlopers een plastic tas met KLM shirt (te dragen tijdens de wandeltocht), envelop met stempelkaart en diverse goodies van sponsors. Of op de dag zelf gebruik gemaakt kan worden van ons KLM paviljoen is nog niet zeker. Dit is afhankelijk van de corona regels die in september van toepassing zijn.

Bij het inschrijven voornaam, achternaam (eventuele tussenvoegsel), shirtmaat (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL), leeftijd op 19 september, personeelsnummer en indien niet KLM’er, relatie tot KLM’er en het personeelsnummer van de betreffende KLM’er, invoeren. LET OP, net als vorig jaar zijn het dames (getailleerde) en heren shirts van Asics die t.o.v. de voormalige unisex shirts iets kleiner vallen. Met name bij de dames shirts. LET OP: als je uiteindelijk niet mee kunt doen, zal het inschrijfgeld niet worden gerestitueerd. Als de Damloop vanwege de corona crisis alsnog wordt geannuleerd, zal iedereen zijn geld, minus eventuele vrijwillige bijdrage voor War Child, terug ontvangen.

Inschrijven via onderstaande link.