Inschrijven hardlopen

Inschrijven hardlopen

In overleg met de Dam tot Damloop organisatie is besloten om de inschrijving uit te stellen. Begin volgende week wordt meer duidelijk.

Inschrijving voor de 16,1 kilometer zal vanaf donderdag 7 mei mogelijk zijn.

  • om 19.00 uur voor teams (minimaal 6 personen, maximaal 10 personen)
  • om 20.00 uur voor groepen (minimaal 2 personen en maximaal 5 personen) en individuelen

Inschrijving voor de Dam tot Damloop is mogelijk als :

  • je een KLM personeelsnummer hebt of gepensioneerd KLM’er bent
  • je, als niet KLM’er, aan tenminste 4 eerdere edities met de KLM hebt meegedaan samen met een KLM’er.
  • je werkzaam bent bij een KLM dochteronderneming
  • je als AZ, AF, DL partner werkzaam bent bij de KLM in Nederland

Het inschrijfgeld bedraagt € 22 per KLM’er en € 24 voor iedere niet KLM’er. Daarvoor ontvang je naast je startnummer in een plastic tas, het KLM shirt te dragen tijdens de loop en verschillende andere goodies beschikbaar gesteld door sponsors. Of op de dag zelf gebruik gemaakt kan worden van ons KLM paviljoen is nog niet zeker. Dit is afhankelijk van de corona regels die in september van toepassing zijn.

Schrijf je in zonder aan bovenstaande criteria te voldoen, zal je later verwijderd worden uit het bestand en het betaalde inschrijfgeld niet worden gerestitueerd. Indien je wel voldoet aan deze criteria en je uiteindelijk niet mee kunt doen, zal het inschrijfgeld niet worden gerestitueerd. Als de Damloop vanwege de corona crisis alsnog wordt geannuleerd, zal iedereen zijn geld, minus eventuele vrijwillige bijdrage voor War Child, terug ontvangen.

Bij het inschrijven voornaam, achternaam (eventuele tussenvoegsel), shirtmaat (maten XS, S, M, L, XL en XXL), leeftijd op 20 september, personeelsnummer en indien niet KLM’er, relatie tot KLM’er en het personeelsnummer van de betreffende KLM’er, invoeren. LET OP, net als vorig jaar zijn het dames (getailleerde) en heren shirts van Asics die t.o.v. de voormalige unisex shirts iets kleiner vallen. Met name bij de dames shirts.

Inschrijven via 1 van onderstaande 3 links.